Sos sojowy do sushi TOKYOTO 150 ml

Opis
Sos sojowy do sushi TOKYOTO to niezastąpiony składnik kuchni japońskiej. Jest jaśniejszy i delikatniejszy w smaku niż inne azjatyckie sosy sojowe. Doskonale podkreśla smak sushi. Wystarczy wymieszać odrobinę sosu sojowego TOKYOTO z pastą Wasabi, przelać do małej miseczki i maczać w powstałym sosie kawałki sushi. Efekt oszałamiający.
Objętość netto: 150 ml
Masa netto: 190 g
Składniki: nasiona soi (38,5%), woda, sól, mąka pszenna.
Alergeny: soja, gluten.
Wartość odżywcza 100 g produktu:
Wartość energetyczna:
787 kJ / 185 kcal
Tłuszcz: 0,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,0 g
Węglowodany: 46,3 g
w tym cukry: 41,9 g
Białko: 0,0 g
Sól: 2,9 g
Przechowywać w suchym i nienasłonecznionym miejscu, w temperaturze 5-25°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Wyprodukowano w Chinach wyłącznie dla:
TAN-VIET International S.A.
ul. Marco Polo 9, 83-031 Łęgowo, Polska
www.tan-viet.com.pl